miércoles, 3 de septiembre de 2014

Lleis Universals, visio de un adolescen.



LLEIS UNIVERSALS

Les lleis de la vida són Set i actuen com un tot, en una unitat. L'important d'aquest ensenyament és que assimilis el funcionament d'aquests 7 principis, i els portis a la pràctica en la teva vida diària, els comproves per tu, i et demostraràs que la vida se't s'alleuja enormement com per art de màgia, i quan ho hagis comprovat t'adonaràs que ets feliç, ja que aquests principis actuen inexorablement, els coneguis o no, és igual qui siguis, on vives, quina posició social ocupis ... Tot això és igual ... Anar contra d'ells ens causarà "problemes" i per tant la infelicitat. És com la llei de la gravetat, fa que coneguis com funciona o no, sempre estarà en perfecta actuació, doncs exactament igual passa amb aquests principis.


Aquests "7 Principis Universals" són:

1r  CORRESPONDÈNCIA: "Com és a dalt és a baix". Veient com és l'estat del nostre exterior, del nostre món físic, així és l'estat del nostre món interior i viceversa. Veient la composició d'un àtom es dedueix la composició del sistema solar, exactament igual passa amb la nostra vida, si la nostra vida és un desordre, el nostre interior serà un desordre. Quan es calmi el nostre món interior s'alleujarà nostre món físic, i no al contrari.

2n CAUSA I EFECTE: "Tota causa té el seu efecte, tot efecte té la seva causa". No hi ha efecte sense causa, de la mateixa manera que no hi ha estímul sense resposta. Aquest principi s'estudia juntament amb el principi de mentalisme, ja que l'efecte de ser infeliç, té la seva causa en pensar i sentir negativament. Aquest principi també diu que tot el que fem als altres, ja sigui bo o dolent, ens serà retornat, és l'efecte bumerang.

3R MENTALISME: "Tot és ment". Per totes les persones és conegut el poder mental. Aquesta llei diu que "El que tu penses es manifesta". Totes les persones treballem amb un poder il · limitat, però aquest poder NO es coneix a la societat. No se sap que totes les persones tenim lliure albr, i això no és fer el que vulguem, el lliure albir és la possibilitat de pensar positiu o pensar negatiu, en cada situació, en cada moment, de la nostra vida. I aquest pensament és el que crearà la nostra vida, però no és el pensament en solitari, no pensem que estem a Àsia i ja estem a Àsia, sinó que és la unió del pensament i el sentiment la que crea la nostra vida. I en la majoria dels casos a la humanitat, se sent que la vida és roina, que no hi ha faena, que no hi ha diners, que tenim mala sort, quan res d'això és cert, la sort no existeix, només existeix la nostra forma de pensar positiva o negativament, la vida únicament està funcionant perfectament, ens està donant el que tenim en la nostra ment, si penses i sents que tot et surt malament, sento dir-te que això és el que tindràs en la teva vida. Per això si vols canviar la teva vida has de RENOVAR teva ment, però això no és nou, s'ha sabut sempre: "Sou transformats per la renovació de la vostra ment" (Romans 12, 2), d'aquí que la física quàntica afirmi que "tot es crea d'un pensament previ ".


4t VIBRACIÓ. "Tot vibra". Si veiem l'univers a través dels ulls d'un microscopi ens adonarem que està compost per milions d'àtoms, que al seu torn estan compost per milions de partícules que estan en continu moviment. Tot està vibrant, tot està evolucionant però no ho veiem, és com el cabell o les ungles, no el veiem créixer, però està en continu moviment. Tot en la vida té una vibració, positiva o negativa, que generarà CAUSES i EFECTES positius o negatius. Aquest principi està relacionat amb la premissa científica "El semblant al semblant".


5è POLARITAT: "Tot té dos pols". Nord-Sud. Fred- Calor. Alt-Baix. Positiu- Negatiu. Tot en l'univers té dos pols, si estem en el pol positiu ens anirà bé, si estem en el pol negatiu, ens anirà malament, perquè hem generat CAUSES negatives. Tenim que entendre que tenim una part fosca i una part clara, i quan de veritat ho acceptes  i comprengues, se integren i podràs estar en pau en tu mateixa.


6è RITME: "Tot té el seu ritme". Després de l'hivern sempre ve l'estiu, després de la nit sempre ve al matí, i així amb tot. Cal fer les coses amb ritme, per això hi ha persones que volen canviar la seva vida, d'avui a demà, i no ho aconsegueixen, ho han fet sense ritme.


7è GENERACIÓ: "Tot es genera". Tot en l'univers és creat. Igual que un beu es genera de la unió d'home-dona, així generem la nostra vida. Si al nostre voltant contínuament estem generant el mal, la discòrdia, la crítica, etc, i estem contínuament generant causes negatives, no podem generar positivitat en la nostra vida, i per això ens creiem que tot ens surt malament.


Amb aquest coneixement tenim la possibilitat de ser, tenir o fer el que vulguem en la nostra vida, per això tenim el nostre lliure albir.

Editat per Jaume Agost i Vidal.